Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 14-07-2015, 17.40 uur - Update: 15-07-2015, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Op de Molendijk (N656) bij Oud-Vossemeer is dinsdagavond een 60-jarige vrouw uit de gemeente Tholen zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

De vrouw raakte rond 17.20 uur door nog onbekende oorzaak van de dijk. Ze kwam via de berm tegen een boom tot stilstand. De vrouw zat met beide benen bekneld. Het duurde lang voordat het slachtoffer door de brandweer uit de auto kon worden gehaald. De traumahelikopter uit Amsterdam kwam ter plekke om de twee aanwezige ambulanceteams te helpen. De politie is met spoed ter plekke gekomen om bloed te brengen.

De gewonde is per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Volgens de politie is haar toestand stabiel maar wel kritiek. Tijdens de hulpverlening, het reinigen van het wegdek en het bergen van het busje was de weg ter plaatse volledig afgesloten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (15-7-2015 om 11:09)
@Joris: Doe even normaal. Je weet helemaal niet hoe dit is veroorzaakt en zit nu maar te gissen. Daarna is het duidelijk tijd voor de opticien want er zit wel degelijk een flinke bocht in de weg, net voor het ongeval. Gezien de regen gisteren op het moment van het ongeval en de fantastische bermen op deze weg kan de auto makkelijk in de slip zijn geraakt na deze bocht. Oordeel toch niet zo snel en onbedacht! Vandaag is het deze automobilist, morgen kan jij of ik het zijn!
Joris (15-7-2015 om 07:34)
@Tholenaar: Ik begrijp u niet. Ik zie een rechte weg, het enige wat je als automobilist daar moet doen is tussen de lijntjes blijven. Veiliger kan het niet worden, je moet alleen niet met andere dingen bezig zijn terwijl je de auto bestuurt. En een ongeluk kan overal gebeuren, bestuurder kan onwel worden of er is een technisch mankement, dan kan je nog verongelukken in een 30km-zone.
kenner (14-7-2015 om 22:20)
Waarom zou de gemeente altijd verantwoordelijk moeten zijn voor deze ongevallen? Wij horen toch onze snelheid aan te passen aan de omstandigheden? Bord 50, 60 of 80 km/h wil niet zeggen dat je dan overal die snelheid kan rijden. Snelheid aanpassen aan omstandigheden.
Tholenaar (14-7-2015 om 18:57)
Op dezelfde plaats als get laatste (dodelijk!) ongeluk. Wanneer gebeurt er nu eindelijk iets aan deze onveiligste weg van zeeland? Hoeveel mensen moeten er nog slecht wegkomen hier?!?
Cookie-instellingen beheren