Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet bij incident kerncentrale

Toegevoegd: 24-07-2015, 21.15 uur
Door: Rolf de Feijter

BORSSELE - De traumahelikopter is vanavond ingezet bij de kerncentrale in Borssele.

Rond 19.45 uur deed zich een incident voor ergens op het terrein van de kerncentrale. Naast een ambulance kwam ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse.

Volgens de politie liep een medewerker van de kolencentrale, een 64-jarige Vlissinger, tweede graads brandwonden op tijdens werkzaamheden aan een verstopte stoomketel. Hij kreeg gloeiendhete asdeeltjes over zich heen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
woop1978 (25-7-2015 om 17:33)
Dus jij hebt liever @Ko, dat er eerst een ambulance komt kijken of het echt noodzakelijk is. En als het spoed heeft er dan alsnog een helikopter komt met een vertraging van minimaal 15 min. die erg belangrijk kunnen zijn voor iemands herstel. Liever dat ze onnodig vliegen als dat ze te laat komen. Ik hoop voor die man dat het goed komt, sterkte.
kees (25-7-2015 om 16:14)
Was sowieso geen verkwisting. De stoker had had gloeiende asdeeltjes over het gehele lichaam gekregen en was helemaal 2e graads verbrand. De stoker is per helikopter naar Antwerpen gebracht. Voortaan eerst even goed informeren voor je reageert. Bovendien is een mensenleven niet in geld uit te drukken en never een verkwisting. u rekent een mensenleven om in geld.
peet (25-7-2015 om 12:59)
Je bent een van de weinige die er kijk op hebt. Het is een prestige object geworden die wij nooit meer uit de lucht krijgen. Hoop dat de mensen na 20 jaar eens een rapport onder ogen krijgen waaruit blijkt dat er geen meerwaarde is van de traumahelicopters.
Ko (25-7-2015 om 09:01)
Wat een geldverkwisting, hij vliegt 9 van de 10 keer voor noppes!!! Wat word er nog steeds overal van geprofiteerd.
Cookie-instellingen beheren