Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Automobilist botst tegen boom Nisse

Toegevoegd: 02-08-2015, 04.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

NISSE - Op de Ambachtsherendijk bij Nisse is in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist tegen een boom gebotst.

Het eenzijdige ongeval vond rond 02.45 uur plaats. Omdat niet duidelijk was of er iemand gewond was rukte zowel de politie als een ambulance uit. Het is niet duidelijk of er iemand gewond naar het ziekenhuis is gebracht.

Ook over de toedracht van het ongeval is geen informatie bekend. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (2-8-2015 om 16:47)
@fietser.. Ja over t algemeen is t snachts om 3 uur nog een drukte van belang met landbouw verkeer.. Hou je mening voor je als je er verder niks vanaf weet.. Als iedereen zo perfect als jou zou zijn zou er vanaf vandaag nooit geen enkel ongeluk meer gebeuren..
fietser (2-8-2015 om 12:33)
't Gaat weer prima in Zeeland, de ene na de andere op een boom of in de berm. Het is hartstikke druk met de landbouw, opletten is geen overbodige luxe. Net nog een auto aan de Axelse Sassing, met aanhanger, denkend nog ff door het oranje, stond met hele hebben en houden, kids achterin, over de doorgetrokken streep stil. Net geen boete??!! Die moest echt hard remmen om dat te voorkomen.........idioten op de weg!!!
Nl (2-8-2015 om 12:05)
Ik weet het niet hoor maar de tegenwoordige bomen stappen toch zomaar de weg op!!!
Cookie-instellingen beheren