Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Motorrijder gewond na achtervolging

Toegevoegd: 02-08-2015, 22.29 uur - Update: 03-08-2015, 13.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondagavond een motorrijder ten val gekomen na een mogelijke achtervolging door de politie.

Omstanders zagen dat de motorrijder werd achtervolgd. De man kwam op de Veerhavenweg ten val. Er is een ambulance ter plaatse geweest om hulp te verlenen. De gewonde man is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de motor weggesleept. De weg was tijdens het ongeval afgesloten voor het verkeer.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
-  Politie: 'Motorrijder reed 200km per uur' (03-08-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny Vlissingen (8-8-2015 om 09:37)
Wie niet luisteren wil moet maar voelen?... Racen moeten ze gewoon op circuit Zolder doen !!! Geen medelijden met zulke motor-ukkels...jammer dat de 2e ook niet onderuit ging!
Tom (7-8-2015 om 10:17)
Goed gewerkt politie!! Sjaak snapt er weinig van en is duidelijk geen politievriend. Die man had gewoon moeten stoppen. Geeft niets dat hij onderuit is gegaan, neemt zelf het risico. Op kenteken bekeuren voor snelheid kan, maar het rijbewijs innemen kan achteraf niet. Je kunt dan niet met zekerheid vaststellen wie de bestuurder was. Dus Sjaak, je hebt ongelijk!
lezer (6-8-2015 om 11:53)
@Sjaak, op het moment dat ze niet zouden achtervolgen verklaar je iedereen die wegrijdt voor de politie vogelvrij! Bovendien rijden er meer dan genoeg mensen rond met valse platen, onleesbare platen of wonen ze niet op het adres waar ze staan geregistreerd. Wees reƫel, ze zijn verplicht te stoppen en gelukkig doet de politie gewoon haar werk goed!! De valpartij is het eigen risico van die (domme) motorrijder, was niet gebeurd als ie had geluisterd. Overigens kan de politie het ook nooit goed doen, als die motorrijder met die snelheid een aanrijding had gehad dan zou de politie weer te weinig controle uitoefenen! Ik heb respect voor die mannen en vrouwen.
Janneke (4-8-2015 om 15:16)
Ik zei nog tegen mijn man toen we ingehaald werden door twee zotten op motoren ik raap ze niet op. levens gevaarlijk sommige rijders.
bert kaiser (3-8-2015 om 21:06)
eigen schuld,hadden ze maar het lef moeten hebben om te stoppen, en ik hoop voor sjaak dat hij de politie eens echt nodig heeft, zien wat hij dan zegt
Fred (3-8-2015 om 17:57)
Gelukkig dat het eenzijdig is, op de Rooseveltlaan in Vlissingen zijn er ook een paar die er een racebaan van maken. Al een keer de politie ingeseind hierover, maar ja we weten wie het zijn maar we moeten ze op heterdaad pakken. Nu zie je hier praktisch geen politie meer in de buurt rijden.
Cookie-instellingen beheren