Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Auto tegen boom, vermoedelijk achtervolging

Toegevoegd: 09-08-2015, 21.43 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op de Golepoldersedijk bij Breskens is zondagavond een personenauto uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. Vermoedelijk gebeurde dat tijdens een politie-achtervolging. Dat zegt politiewoordvoerder Alwin Don.

Het ongeval vond rond 18.40 uur plaats op een onverhard weggedeelte. Volgens de politie zat naast de bestuurder ook een 8-jarig kind in het voertuig. Vermoedelijk was er ook nog een volwassen bijrijder aanwezig. Geen van de betrokkenen raakte gewond. Het kind is overgebracht naar het politiebureau.

De bestuurder van de auto had waarschijnlijk gedronken. Nader onderzoek moet dat bevestigen en uitwijzen hoeveel de automobilist precies op had. De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. De auto moest worden weggesleept.

Meer details over de toedracht van het ongeluk kon de politie zondag nog niet verstrekken.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Automobilist Breskens had gedronken (10-08-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (16-8-2015 om 16:21)
daar staat hij goed, als je zulke domme dingen doet met een kind in de auto ben je die auto niet waard
taakstrafje maar doen ? (14-8-2015 om 07:05)
het kind moet uit huis geplaatst worden en voortvluchtige verslaafde criminelen moeten voor jaren de bak in.
Janspommerans (10-8-2015 om 09:52)
Uit de ouderlijke macht ontzetten lijkt me een logisch gevolg....
Erik (10-8-2015 om 06:29)
"Vermoedelijk gebeurde dat tijdens een politie-achtervolging. Dat zegt politiewoordvoerder Alwin Don" Hoezo vermoedelijk... ? Ik mag hopen dat de Politie weet waar ze mee bezig is op dat moment. Het is of, "Het gebeurde tijdens... enzovoort" of, "de oorzaak is nog niet bekend" Met dit soort berichtgeving komt de Politie wel erg ongeloofwaardig over ;-)
Cor (9-8-2015 om 23:39)
Wat een randdubiel,is daar heel onoverzichtelijk,en wandelen mensen. Je zal daar maar net lopen
Elena (9-8-2015 om 23:00)
Lekkere berichtgeving! Vermoedelijk een achtervolging door de politie zegt de politie? Uhm weten ze dat dan niet zeker? En dan is het kind van 8 overgebracht naar het politiebureau? Het lijkt mij dat de bestuurder daar toch ook wel terecht is gekomen mag ik hopen?
Cookie-instellingen beheren