Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder gewond bij ongeluk Bruinisse

Toegevoegd: 15-08-2015, 12.47 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Bij een eenzijdig ongeluk net buiten Bruinisse is zaterdagochtend een motorrijder gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur bij de kruising van de Rijksstraatweg en de Langewg. Het slachtoffer raakte door onbekende oorzaak van de weg, kwam in de berm terecht en belandde uiteindelijk met zijn motor in een ondiepe sloot.

Collega-motorrijders schoten het slachtoffer meteen te hulp. De ambulancedienst heeft de motorrijder ter plekke eerste hulp verleend en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van zijn verwondingen is nog geen informatie beschikbaar.

De motor raakte beschadigd en moest door bergingsbedrijf De Moor uit de sloot worden getakeld. Even voor half één kon de motor worden afgevoerd. Vanwege het ongeluk was op de Rijksstraatweg enige tijd slechts één weghelft beschikbaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren