Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Motorrijder hard onderuit A58 Vlissingen

Toegevoegd: 15-08-2015, 15.48 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de A58 is vanmiddag tussen Vlissingen en de afslag Oost-Souburg/Ritthem een motorrijder hard onderuit gegaan. De man liep diverse verwondingen op.

Het ongeluk gebeurde rond 13.50 uur. Het slachtoffer verklaarde tegen omstanders dat hij plotseling onderuit ging. De man gleed met zijn motor een flink stuk langs de vangrail. De motor kwam halverwege onder de vangrail vast te zitten.

Passanten ontfermden zich over de man in afwachting van de ambulancedienst. Die heeft de motorrijder uiteindelijk met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de zwaarbeschadigde motor vanonder de vangrail te trekken en af te voeren. De politie leidde het verkeer langs het ongeval.

Vanochtend kwam ook in Bruinisse een motorrijder ten val. Ook die moest per ambulance worden afgevoerd.

Zie ook:
Motorrijder gewond bij ongeluk Bruinisse (15-08-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (20-8-2015 om 19:32)
Dat ze die motor niet even over de vangrail kieperen, daar zit Kuzee. Wat een oponthoud. Sterkte voor de motorrijder, geluk gehad, de frietsnijder kwam wel heel erg dichtbij!
k (16-8-2015 om 16:17)
ja er moet maar net 1 auto een beetje olie lekken en hup daar ga je dit kan je ook gebeuren als het een tijdje droog geweest is en het dan gaat regenen dan zijn sommige bochten en rotondes spek glad
W (16-8-2015 om 15:32)
Jammer dat er toch weer negatieve reacties zijn, Hij heeft waarschijnlijk een klapband gehad of iets in zijn voorband. Is helemaal niks aan te doen, naar omstandigheden maakt hij het goed.
Ik2 (15-8-2015 om 20:56)
Nou Koos, we kunnen niet allemaal zo goed zijn als jij natuurlijk!
Frank (15-8-2015 om 20:35)
Plotseling onderuit is gegaan. 2 maanden terug ook bij mij gebeurd met 29 graden met strak blauwe lucht en zeer zachte banden (= veel grip) Gleed ook plotseling van onder mij. Ik weet hoe deze man zich voelt. Heel veel sterkte kerel!
Koos P. (15-8-2015 om 19:19)
Paar dagen flink droog weer gehad en dan gaat het ff regenen. Iedereen weet toch dat de weg dan glad is, of niet dan?
Cookie-instellingen beheren