Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Auto in lichterlaaie door botsing vangrail A58

Toegevoegd: 17-08-2015, 17.15 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Een personenauto is aan het einde van de middag in brand gevlogen na een botsing op de A58.

Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur op de A58 tussen Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland. Door nog onbekende oorzaak knalde de personenauto tegen de vangrail. Korte tijd later stond de auto in lichterlaaie.

De opgeroepen brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Door de autobrand ontstond een file van enkele kilometers. Eén persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de uitgebrande auto getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Argus (18-8-2015 om 19:07)
Ik begrijp dat het hier gaat om een eenzijdig ongeval. Steeds vaker gebeuren er eenzijdige ongevallen. Rijden in de berm, de sloot, tegen een boom, in het water of, zoals hier ( gelukkig ) tegen de vangrail. Je moet er niet aan denken als er geen vangrail was geweest. De oorzaak ligt in de meeste gevallen bij de bestuurder, doordat deze om de een of andere reden is, of werd afgeleid. Denk aan de telefoons, navigatie, radio, vervelende passagier, of zelfs een file op de andere rijbaan die ontstaan kan zijn doordat er eentje die 120 rijdt ergens achterop is geklapt. De oorzaak kan echter ook een technisch mankement zijn of , dat de auto tijdens het rijden al in de brand ging. De bestuurder zal het wel weten en er van geleerd hebben.
Zeeuwse Showride (18-8-2015 om 18:00)
Hoewel het bedankje van R niet helemaal terrecht / op z'n plek is. Snap ik nog stees niet waarom mensen afremmen / (bijna) stil gaan staan wanneer er iets op de andere rijbaan gebeurd is Helpen ken je toch niet dus rij gewoon door en laat de hulp aan de hulpdiensten over. De politie zou al die kl**tzakken die gaan staan kijken een torenhoge boete moeten toesturen
lowieke (18-8-2015 om 12:53)
Eerst rijden ze in het water en wordt er gepleit voor vangrail en nu rijden ze tegen de vangrail en vliegen in brand. Er is maar één oplossing voor beide problemen: voorkomen door BETER te rijden en niet te proberen sportief te rijden zoals het onverantwoordelijk in een reclamespot wordt getoond en ook niet proberen van de auto een tijdmachine te maken.
An (17-8-2015 om 21:00)
Maar R, hoe irritant kijkersfiles dan ook.... Jij moet als achteropkomend verkeer ten allen tijden zoveel afstand bewaren en anticiperen op wat er rond jou gebeurd dat je kunt voorkomen dat jijzelf in de problemen komt, dus een ander "bedanken" is niet op zijn plaats! Helaas zie je teveel dat mensen niet ver genoeg vooruit kijken en niet weten wat er rondom hun auto gebeurd.
? (17-8-2015 om 20:27)
waarom reed U 120??????????? ik zag van kilometers afstand dat er iets was gebeurd, dus ik reed ook 60 of nog minder!!!!!!!
R (17-8-2015 om 18:30)
Mag ik de kijkers op de andere rijbaan bedanken voor het plots 60KM gaan rijden zodat ik daar bijna met 120 achter op kon rijden..
Cookie-instellingen beheren