Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km
-->

Gewonde bij ongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 18-08-2015, 09.02 uur
Door: Rolf de Feijter

OUD-VOSSEMEER - Bij een ongeluk in Oud Vossemeer is vanmorgen iemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 06.35 uur op de t-splitsing van de Kreekweg en de Hiksedijk. Twee bedrijfsbussen met aanhanger botsten door nog onbekende oorzaak op elkaar. Eén van de inzittenden is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De twee bedrijfsbussen raakten door het ongeluk beschadigd. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen omdat er onder andere diesel was gelekt uit één van de voertuigen. Beide voertuigen en aanhangers zij door bergingsbedrijf Kerstens uit Steenbergen getakeld.  

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (18-8-2015 om 09:11)
Allebei geen licht aan in de polder......levensgevaarlijk! Wanneer gaan ze dit nu eens verplicht stellen? Scheelt heel veel ongelukken en overheidsgeld.
Cookie-instellingen beheren