Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing Nieuwdorp

Toegevoegd: 29-08-2015, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Bij een ongeluk tussen een auto en een trekker is zaterdagmiddag een bestuurder van een personenauto gewond geraakt.

Rond 12.45 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de Europaweg Oost met de Borsselsedijk in Nieuwdorp. Vermoedelijk was de personenauto bezig met een inhaalmanoeuvre toen de trekker afsloeg. De auto werd geraakt en sloeg meerdere keren over de kop en kwam tussen de weg en het fietspad tot stilstand.

De bestuurder kon zelfstandig uit de auto komen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog geen duidelijkheid. De auto is weggesleept.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steve (29-8-2015 om 14:30)
Op deze T-kruising met stoplichten rijden ze vaak genoeg door rood!! Mensen hebben schijt aan regels en stoplichten en hier zijn al vaker ongelukken gebeurd.
Cookie-instellingen beheren