Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Ambulance botst op auto bij rotonde

Toegevoegd: 29-08-2015, 15.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij een kop- staartbotsing op de N61 ter hoogte van hoogte van Hoek is zaterdagmiddag een ambulance betrokken geraakt.

De ambulance die was opgeroepen voor een spoedmelding in IJzendijke botste door nog onbekende oorzaak achterop een personenauto. Deze botste vervolgens weer tegen zijn voorganger. Het ongeval vond rond 14.15 uur plaats bij de rotonde van de Hoofdweg (N61) en de Hoekseweg.

Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de ambulance en één auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frans (30-8-2015 om 12:39)
je leert tijdens het halen van je rijbewijs hoe je hierop moet reageren, anders moet je de weg niet op. je kan een groot gevaar zijn voor mensen die hulp nodig hebben.
jacob (30-8-2015 om 10:18)
Een hulpverlenings voertuig dat met optische en geluidssignalen rijdt moet bij rotondes, kruisingen en verkeerslichten met aangepaste snelheid rijden. En ten allen tijde anticiperen op mede weggebruikers. Sommige weggebruikers weten niet hoe te reageren op deze voertuigen en buitenlandse bestuurders reageren zoals het in hun land moet.
Cookie-instellingen beheren