Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Auto tegen lantaarnpaal, één gewonde

Toegevoegd: 08-11-2015, 04.47 uur - Update: 08-11-2015, 11.10 uur
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de President Rooseveltlaan in Vlissingen is zaterdagavond iemand met zijn personenauto tegen een lantaarnpaal gereden.


De aanrijding vond rond 22.45 uur plaats in de buurt van de kruising met de Bloemenlaan. De bestuurder van de auto reed over de President Rooseveltlaan in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg. Net na de kruising raakte de man bij de wegversmalling een lantaarnpaal.

De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake zou zijn van een autobrand. Ter plekke bleek er geen brand te woedden. Wel was er sprake van één gewonde. De automobilist, een 34-jarige man uit Den Haag, had namelijk een hoofdwond opgelopen. De ambulancedienst heeft hem naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de auto als de lantaarnpaal raakten beschadigd. Het voertuig is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Voor de beschadigde lantaarnpaal is de gemeente ingeseind.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren