Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 136 km

Felle autobrand in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2015, 05.00 uur - Update: 08-11-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Aan het Woudriksland in Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto in vlammen opgegaan.


De brand werd rond 01.20 uur ontdekt. De brandweer van de post Torenweg rukte met spoed uit om de brand te blussen. Toen de brandweer arriveerde stond het voertuig al volledig in brand.

Enkele bezitters van in de buurt geparkeerde voertuigen reden hun voertuig weg om schade te voorkomen. Eén andere auto liep ook schade op.

De uitgebrande auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand omdat men vermoedt dat deze is aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (8-11-2015 om 11:10)
Dat zou wel heel laag zijn om iemand zijn auto aan te steken en ik hoop voor de eigenaar dat de dader(s) gevat worden en veel sterkte hoor.
Cookie-instellingen beheren