Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Man gered van viaduct A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 12-11-2015, 19.36 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - Vanmorgen rond 07.40 uur werden weggebruikers op de A58 ter hoogte van Heinkenszand opgeschrikt door een personenauto die ineens midden op de weg tot stilstand kwam. Uit de auto rende een man weg naar een viaduct. Diverse weggebruikers meldden het incident bij de meldkamer.


De wegrennende jongeman bleek door zijn familie naar een zorginstelling in Goes gebracht te worden. Onderweg trok hij ineens aan de handrem van de auto waardoor deze midden op de A58 tot stilstand kwam. De 21-jarige jongeman rende vervolgens naar het viaduct en ging op de rand staan, kennelijk met de bedoeling er vanaf te springen.

Verschillende agenten kwamen ter plaatse. Voor zij er waren is door diverse omstanders geprobeerd om het verkeer dat onder het viaduct door reed tot stoppen te manen. Uiteindelijk is, met hulp van een familielid en drie agenten, de jongeman van de rand van het viaduct afgehaald. Dit ging met enig verzet aan de kant van de Vlissinger.

Een agent liep bij het verzet van de man een gekneusde arm op. De agent is naar het ziekenhuis gegaan voor controle. Voor de familie van de Vlissinger is slachtofferhulp ingeschakeld en de man zelf is naar de zorginstelling gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dagmar (13-11-2015 om 09:30)
Nou Loes, Het is geen misdadiger; Het is iemand in nood! Sterkte voor de familie.
lien (13-11-2015 om 09:25)
ik wens deze jonge man en familie veel kracht en sterkte toe! Zet hem op!
Edwin (13-11-2015 om 08:48)
@loes, Die man zal niet voor niets naar een zorginstelling moeten. Nogal makkelijk om dan te reageren dat hij maar opgesloten moet worden. Gevaarlijk ? Absoluut, maar als je niet exact weet wat er aan de hand is moet je ook niet zo'n reactie plaatsen. Waarom denk je dat slachtofferhulp is ingeschakeld. Niet voor de lol in ieder geval.
Bep (13-11-2015 om 08:40)
Wat sneu dat je dit op zo'n manier moet doen. En dan de domme opmerking sluit hem maar op. Ach ja dat zijn mensen die er niets van snappen. Maar als je er geen verstand van hebt moet je je mond houden, altijd staan mensen gelijk met hun oordeel klaar, die moeten ook behandeld worden!!!!! Tuurlijk was het gevaarlijk, zonder meer. Maar mensen die in paniek zijn doen vreemde dingen. Maar had de voorbereiding en de begeleiding niet beter of anders gekund, dan had de man misschien niet zo in paniek hoeven te zijn!!!! Hoop dat het allemaal goed komt met de Vlissinger..
marja (13-11-2015 om 07:50)
Sluit hem maar op? Lekker makkelijk, zou jou kind eens moeten zijn.
wim (13-11-2015 om 07:07)
Wat een drama om dat mee te maken als ouders dat je zoon op die manier zijn eigen leven wil beƫindigen om van een viaduct te springen, maar gelukkig is het zover niet gekomen door hulp van zijn ouders en politie
Cookie-instellingen beheren