Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 261 km

Politie betrapt bijzondere winkeldief

Toegevoegd: 15-11-2015, 19.57 uur
De winkeldief had een tas bij met daarin een prullenbak zodat detectiepoortjes bij de ingang niet afgingen. De winkeldief had een tas bij met daarin een prullenbak zodat detectiepoortjes bij de ingang niet afgingen.
De winkeldief had een tas bij met daarin een prullenbak zodat detectiepoortjes bij de ingang niet afgingen.
© Foto: Politie
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie betrapte zaterdag naar eigen zeggen een toch wel bijzondere winkeldief. De winkeldief maakte gebruik van een “tas” waar normaal gezien een dekbed in zou moeten zitten. Echter zat er in zijn tas geen dekbed, maar een complete metalen prullenbak.


De winkeldief dacht op deze manier vanuit diverse winkels in Goes spullen mee te nemen. De metalen prullenbak zorgde er voor dat de detectiepoortjes bij de ingang niet afgingen. Bij de winkeldief werden diverse spullen aangetroffen, en zijn er een aantal goederen al getraceerd naar de rechtmatige eigenaar.

Er zijn echter ook nog spullen gevonden die de politie nog niet aan een bepaalde winkel heeft kunnen koppelen. Winkeliers die nog spullen missen kunnen contact openemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren