Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 302 km

Bedelaar (41) aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 16-12-2015, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft dinsdagmorgen in de Hobeinstraat een 41-jarige man aangehouden omdat hij op straat bedelde. Dat was ter plekke volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) niet toegestaan.


Volgens de politie betrof het een man uit Middelburg. Agenten hielden hem enige tijd in de gaten en zagen dat hij aan meerdere personen ‘iets’ vroeg en daarna geld overhandigd kreeg. Deze mensen werden snel hierna door de agenten gevraagd wat er gebeurd was en zij verklaarden allemaal dat de man hen om geld gevraagd had.

Hierop werd de Middelburger aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Omdat de Middelburger al vaker veroordeeld is voor hetzelfde feit, heeft hij een gebiedsverbod opgelegd gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-12-2015 om 15:34)
Ik neem aan dat deze persoon niet uit weelde bedelt en wie bedelt? Is het misschien iemand die een dakloze krant aanbied bij de super, of iemand die geen middelen heeft om op giro 555 te laten storten. Wat is het verschil ????
Soubie ofzo (16-12-2015 om 14:40)
Welja,geef de arme sloeber ook nog een boete ! Schaam jullie Politie Zeeland ,niet voor alles uiteraard maar wel voor zulke verrekte luizerige acties.Pak een pedo op of drugsdealer ipv. iemand in nood.De man had misschien wel honger en het had jullie gesierd om anders te handelen,wet of geen wet.
Franky (16-12-2015 om 14:32)
Helden! Je moet niet kijken naar de letter van de wet, maar naar de geest van de wet. Maar goed, meneer staat binnenkort weer op de telex omdat ie zn prent niet kan betalen, wordt ie wederom aangehouden, zit hij een paar dagen vast, mag ook weer wat kosten.
do (16-12-2015 om 11:50)
Hoe zit het dan met al die muziekanten bij de winkels die zitten te bedelen daar word niets aangedaan dit stoort mensen enorm.Ze komen alle uit Europa en kunnen dus gewoon een baan zoeken og een uitkering.
Dolf (16-12-2015 om 11:47)
Wen er maar aan, door deze regering raken straks steeds meer mensen aan de bedelstaf.
Vlissinger (16-12-2015 om 11:43)
helden hoor deze agenten. trots aan de piepers en verhalen vertellen thuis aan tafel. alles waar de belasting niets aan verdient wordt verboden.. trieste zaak!
Cookie-instellingen beheren