Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 44 km

Auto's zwaar beschadigd bij ongeluk Oostburg

Toegevoegd: 16-12-2015, 16.47 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - Bij een ongeluk in Oostburg zijn vanmiddag twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt.


Het ongeluk deed zich rond 13.30 uur voor op de Maaidijk ter hoogte van de kruising met de Ondernemersweg en de Neringweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing. De brandweer met opgeroepen vanwege mogelijke beknelling.

Het is nog onduidelijk of er bij het ongeluk iemand gewond raakte. Verkeersongevallenanalysten van de politie hebben ter plekke een onderzoek verricht. Twee auto's raakten zwaar beschadigd en moesten worden getakeld. Het derde voertuig liep minder schade op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (16-12-2015 om 23:10)
Gevaarlijke en onoverzichtelijke kruising. Komend vanaf de Maaidijk wordt veel te hard gereden. En bouw het nog maar verder vol...... Typisch Oostburg, 1 van de 3 toegangswegen loopt door het industrieterrein. Lekker stukje planologie.
Tinus Tussengas (16-12-2015 om 22:18)
Wat dat is met dat kruispunt blijft een raadsel, al kort na het openen van deze weg begon de ellende, het aantal ongevallen dat daar vanaf de opening heeft plaatsgevonden is niet op twee handen te tellen! Ik kom bijna dagelijks van het bedrijventerrein, probeer daar de weg maar eens op te draaien richting een van de twee rotondes, dan moet je heel goed opletten. Een ding is zeker rechtdoorgaand verkeer rijd er veel te hard, de weg wekt de indruk dat het een 80km weg is, kortom levensgevaarlijk!
flap (16-12-2015 om 18:23)
Dat was een thuis - wedstrijd voor de hulpdiensten.
p (16-12-2015 om 18:03)
Gevalletje geen voorrang verlenen??
Cookie-instellingen beheren