Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Man gewond bij botsing auto - hert

Toegevoegd: 11-02-2016, 18.34 uur
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - In Wissenkerke op Noord-Beveland is donderdag iemand gewond geraakt toen de auto waarin hij zat in botsing kwam met een hert dat plotseling de weg overstak.


De botsing vond omstreeks 16.40 uur plaats op de Oost-Westweg (N255). Door de klap sneuvelden een zijruit en een deel van de voorruit. Een rapid responder heeft zich over de gewonde ontfermd. Het slachtoffer, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, kon na behandeling naar huis.

Het hert heeft de klap niet overleefd en is afgevoerd door Faunabeheer Zeeland. Er is mogelijk ook een tweede hert gewond geraakt maar dat is niet zeker. Een tweede overstekend hert ging er namelijk vandoor en kon niet meer worden getraceerd.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (14-2-2016 om 02:43)
Dat krijg je met zo'n grote populatie mensen... Hert dood bij botsing auto - hert
peelander (12-2-2016 om 13:02)
Lekker jan zo een stuk vlees vol met glas.
peelander (12-2-2016 om 09:38)
Dat krijg je als je niks aan de populatie doet er zijn er veels te veel in elk bosje langs de weg zitten wel reeën (dat was het) nu worden ze aangereden en ligt er nog een ree ergens te krimperen. Nu sneuvelt er een ree de volgende keer misschien een bestuurder.
truus (12-2-2016 om 07:44)
alle natuurfreaken zijn in de rouw een hert gedood de freaken hebben geen intresse in de bestuurder van de auto
Jan (12-2-2016 om 07:20)
En wat is er met het hert gebeurt na de afvoer naar fauna beheer ,want dat horen we niet die word zeker lekker gegeten met een lekker glas wijn ,en als het anders is mogen ze dat uitleggen met bewijs graag!!
johnny (11-2-2016 om 22:15)
meer afschieten van die beesten hoort daar niet rond te rennen levens gevaarlijk
Cookie-instellingen beheren