Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Zoekactie met sonar naar vermiste persoon

Toegevoegd: 26-02-2016, 13.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De brandweer heeft vrijdag in Vlissingen met sonar gezocht naar een persoon die sinds woensdag wordt vermist.

De vermissing is donderdagavond bij de politie gemeld. Samen met de familie werd een zoekactie opgestart. Hierbij werden ook een politiehelikopter en een diensthond ingezet. Omdat de persoon al langer dan 24 uur werd vermist is geen Burgernetbericht meer verspreid.

Volgens de politie zijn in het Nollebos aan de Burgemeester van Woelderenlaan sporen gevonden die wezen op de aanwezigheid van de vermiste persoon. Hierop is vrijdagochtend rond 10.00 uur een zoekactie opgestart. De brandweer kwam vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar de Vlissingse kanovijver bij het Nollepad omdat deze beschikt over sonarapparatuur. Hiermee kan onder water worden gezocht.

Volgens de politie is er mogelijk iets aangetroffen maar moet nader onderzoek door een duiker meer duidelijkheid verschaffen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren