Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in sloot Biggekerke

Toegevoegd: 27-03-2016, 10.55 uur - Update: 27-03-2016, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - In een sloot net buiten de bebouwde kom van Biggekerke is zondagochtend een dode man gevonden. Dat heeft de politie bevestigd.

Het lichaam werd rond 09.20 uur door een voorbijganger gevonden nabij de kruising van de Hoogelandseweg met de Zoutelandseweg. Er werden nog een ambulanceteam en een rapid responder opgeroepen maar die konden niets meer voor het slachtoffer doen.

De politie zette de Zoutelandseweg af in afwachting van de technische recherche en een onderzoeker van de afdeling Verkeersongevallen Analyse. Vervolgens is ter plaatse onderzoek gedaan. De brandweer schermde het onderzoek af door middel van zeilen.

Nadat het lichaam was geborgen werd door de politie ook een herenfiets op de kant gehaald. Of die van de man is, wordt nog onderzocht. Volgens de politie had het slachtoffer persoonlijke papieren op zak. De politie gaat proberen de familie van de man te bereiken.

Schouw
"Als de nabestaanden zijn geïnformeerd vindt er in het mortuarium een schouw plaats op het lichaam. Pas als die schouw en de confrontatie met familie zijn gedaan kan de politie uitsluitsel geven over de identiteit van de man", aldus de politie.

Het politie-onderzoek wijst vooralsnog niet op een misdrijf. "Maar we sluiten op dit moment qua toedracht nog niets uit en pas na de schouw kunnen we uitsluitsel geven over de oorzaak van het overlijden", aldus de politie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
andre (28-3-2016 om 12:13)
sterkte aan de familie, wat een gemis
Cookie-instellingen beheren