Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 66 km

Snorfietser geschept in Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-04-2016, 23.25 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding op de Lekstraat in Oost-Souburg is vrijdagavond een snorfietser gewond geraakt.


Het slachtoffer werd aangereden door een personenauto. Dat gebeurde rond 21.55 uur op de kruising met de Grote Abeele en de Middelburgsestraat, vlakbij brede school Het Kroonjuweel. Een ambulanceteam heeft zich over de gewonde snorfietser ontfermd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de Piaggio-snorfiets meegenomen in een busje. De automobilist kon na het ter plaatse afleggen van een verklaring weer verder rijden. Hij bleef ongedeerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariëlle (23-4-2016 om 09:41)
Dat klopt Erwin. De snorfietser reed door zonder te kijken en te stoppen. Gelukkig reed de automobilist al erg langzaam.
Erwin (23-4-2016 om 07:27)
Snorfietser geschept ??? Doet vermoeden dat de bromfietser aangereden is.... Volgens mij heeft de auto daar overal voorrang tenzij die afsloeg en de bromfietser rechtdoor ging. Tenzij het zo was zou de aanhef beter ; auto aangereden door snorfietser kunnen zijn....?
Cookie-instellingen beheren