Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Leerling opgewacht, politie grijpt in

Toegevoegd: 17-05-2016, 19.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is vanmiddag naar een middelbare school in Vlissingen gegaan omdat een groepje jongeren daar bij de uitgang van de school een leerling op zou wachten.


Toen de politie arriveerde sloegen verschillende jongeren al meteen op de vlucht. Een groepje bleef staan en de politie stelde een nader onderzoek in. "Hieruit werd duidelijk dat één van hen vanochtend de school zonder toestemming was binnengedrongen. Deze minderjarige verdachte kon zich niet legitimeren en is vervolgens door ons aangehouden", aldus de politie.

Een werknemer van de school deed aangifte en de familie van de jongen werd in kennis gesteld. "Nadat het verhoor klaar was en wij overleg hadden gehad met het Openbaar Ministerie is de verdachte in vrijheid gesteld. Hij mocht hij in het bijzijn van zijn vader het bureau verlaten. De verdachte is doorverwezen naar HALT", zo vertelt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
stoer (17-5-2016 om 22:25)
laffe mietjes zijn het die hun leven vergooien en dat van andere verpesten niks beters te doen hebben. internaat stoppen .verpesten meer dan we denken zulke gastjes de normale lijden eronder.blijven binnen door dit soortje tuig net als de ouders ervan.
jan (17-5-2016 om 21:36)
"Doorverwezen naar HALT". Laat me echt niet lachen: Wat leert hij daar nou van ? Er zijn toch wel andere middelen om zo'n knaapje op andere gedachten te kunnen brengen, denk ik dan. Of is dat voor een gewoon (normaal) mens te simpel ?
Mark (17-5-2016 om 19:40)
Goede Actie van de Politie Chapo en Promotie Vroeger moest je maar hard rennen of hard van je af slaan niet alleen zelf meegemaakt maar vele vrienden. Vaak genoeg mensen tegen de grond moeten werken zodat een school genootje naar huis kon rennen zonder klappen te krijgen Maar ja dit was normaal in mijn tijd.
Cookie-instellingen beheren