Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

File door kapotte brug Oesterdam

Toegevoegd: 19-07-2016, 20.55 uur
De file op de Oesterdam bij Tholen.
De file op de Oesterdam bij Tholen.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Op de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland is dinsdagavond een lange file ontstaan omdat de burg niet meer dicht kon. De oorzaak is hoogst waarschijnlijk het warme weer.


De burg moest open omdat er verschillende boten vanaf het Schelde Rijnkanaal naar de Oosterschelde wilde. Het beweegbare deel van de brug bleef op ongeveer vijftien centimeter hoogte hangen.

Rond 20.00 uur was het probleem opgelost en kon het verkeer weer passeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (20-7-2016 om 18:37)
De brug was niet kapot echter ze hebben bij de bouw van de brug er geen rekening mee gehouden dat de brug bij warm weer langer word. In landen waar het vaak 50 of zelfs 60 graden word kennen ze dit probleem niet. Je moet er bij de bouw al rekening mee houden dat het hier ook wel eens 25 graden of meer kan worden en dus word de brug langer
Cookie-instellingen beheren