Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Botsing Europaweg Noord Ritthem

Toegevoegd: 02-08-2016, 17.34 uur - Update: 03-08-2016, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een verkeersongeval in Ritthem is dinsdagmiddag forse schade ontstaan aan twee auto's en een vrachtwagen. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval vond rond 16.15 uur plaats op de Europaweg Noord ter hoogte van de Denemarkenweg. Een bestuurder wilde met zijn personenauto vanaf de Denemarkenweg de Europaweg Noord oprijden maar schatte de afstand verkeerd in en kwam in botsing met een bestelbusje.

Het busje begon door de botsing te tollen en botste tegen de achterzijde van een vrachtwagen. Vervolgens kwam de bestelbus op het fietspad tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de betrokkenen te onderzoeken maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De passagier van het busje raakte gewond aan zijn arm en is ter plaatse behandeld.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee voertuigen weggesleept. De vrachtwagen kom op eigen kracht naar een veilige plaats rijden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren