Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Wielrenner omgekomen bij botsing Clinge

Toegevoegd: 05-08-2016, 12.57 uur - Update: 05-08-2016, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge is vrijdagochtend een 55-jarige wielrenner uit het Belgische Beveren om het leven gekomen bij een botsing met een bestelbus.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 11.20 uur op de Hoogestraat. De wielrenner reed rond dat tijdstip achterop de bestelbus. De ambulancedienst en een traumahelikopter werden opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plaatse.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was om die reden tot 14.45 uur volledig afgesloten. Volgens de politie wordt van de automobilist een verklaring opgenomen op het politiebureau. Het gaat om een 64-jarige man uit de gemeente Hulst.

De bestelbus is opgehaald door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (7-8-2016 om 13:44)
De wielrenner reed vast wat harder dan de toegestane snelheid
Cookie-instellingen beheren