Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond N57 Middelburg

Toegevoegd: 05-08-2016, 14.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de Havenpoortweg (N57) tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vrijdagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk.


Het ongeluk gebeurde rond 13.10 uur. De motorrijder kwam vanuit de richting van Serooskerke (W) en wilde de A58 richting Goes opdraaien. Er kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plekke. Het slachtoffer is uiteindelijk per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (1-9-2016 om 16:40)
Bedankt allemaal voor het meeleven mensen, het gaat allemaal prima en gaat steeds beter. En heb bij deze ook een hobby gestop. En als je tussen 2 auto's rijd met een gangetje van 60 km/u ben je niet aso bezig... Er ging alleen iets fout in die bocht die ik al jaren neem maar wat het nou was weet ik nog steeds niet. Mvg, de motorrijdert
ad (6-8-2016 om 11:43)
VRESELIJKE reacties. STERKTE voor ALLE betrokkenen...
R (5-8-2016 om 17:50)
Het is de bocht waar je met een motor en auto vet doorheen kan.Hoe harder hoe mooier hoe gevaarlijker.Het gaat bijna altijd goed. Bijna.......... Sterkte voor het slachtoffer en weer al die hulpverleners die weer hun verstand op nul moeten zetten om dit werk voor anderen te kunnen doen.Ga er maar aanstaan. Als deze mensen bij hun vrouw en kinderen zijn en flashbags krijgen. Altijd tijdens je werk vreselijke situaties onder ogen krijgen. pfffff
A58 (5-8-2016 om 16:26)
Gelukkig word deze bocht ook niet gebruikt om te proberen hoe we er op zijn hardst doorheen kunnen vliegen, zowel auto's als motoren trouwens. Volgende keer toch maar iets minder enthousiast dan.
Adri (5-8-2016 om 15:53)
Domme pech...maar ik vertik het om te zeggen dat mogelijk snelheid er iets mee te maken heft want dan krijg je hier de halve wereld over je heen....
Vlissinger (5-8-2016 om 15:26)
Laat alle reacties nu maar komen hoe 'gevaarlijk' deze bocht is omdat er altijd ongelukken gebeuren. Er zijn 2 redenen hoe je van de weg kan raken: Of je rijd er te snel doorheen, of er ligt vuiligheid op het asfalt... Ik wens de motorrijder heel veel sterkte toe! hoop dat hij/zij geen blijvend letsel eraan overhoud.
Cookie-instellingen beheren