Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 93 km

Vrouw zwaargewond op vakantiepark

Toegevoegd: 11-08-2016, 20.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Een vrouw is donderdag aan het einde van de middag zwaargewond geraakt op een vakantiepark in Kamperland.


De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten rond 16.30 uur uit voor het incident aan de Mariapolderseweg. De vrouw raakte gewond in het zwembad en is uit het water gehaald. Het slachtoffer is vervolgens gestabiliseerd en onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

De traumahelikopter landde op het parkeerterrein en trok veel bekijks.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rover36 (14-8-2016 om 14:13)
Even correctie op de opmerking van de ehbo'rs. Het waren 3 omstanders die hulp verleende aan de vrouw, dus lijkt het mij terecht dat de complimenten daar naartoe gaan. Mvgr. Een van de omstanders.
EHBO'er (12-8-2016 om 18:22)
Allereerst complimenten aan de badmeesters! Deze 2 mannen werkten zeer goed samen. Poortvliet, je zegt dat mevrouw ten val is gekomen als gevolg van de gladde vloeren. Wie zegt dat dit zo is, u trekt zeer makkelijk en snel uw conclusie! De beste stuurlui staan weer aan wal! Dit is namelijk totaal NIET de oorzaak geweest! Wens de vrouw en de badmeesters veel sterkte toe!
Poortvliet (12-8-2016 om 09:32)
Complimenten gisteren voor de hulpverleners en ambulancepersoneel hopen dat de vrouw er bovenop mag komen. (Correctie: de vrouw is niet uit het water gehaald maar is uitgegleden over de gladde tegels in het zwembad) heb die middag meerdere mensen zien vallen hoop dat de de roompot hier wat aan gaat doen! Sterkte alle betrokkene.
mr (11-8-2016 om 21:44)
Heb gehoord dat mevrouw NIET uit het water gehaald is maar gewoon gevallen was. En op dit moment in Rotterdam in op ic ligt maar naar omstandigheden goed gaat. Ik wens deze vrouw heel veel beterschap toe.
Cookie-instellingen beheren