Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Gewonde bij zware aanrijding Kortgene

Toegevoegd: 14-08-2016, 22.22 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij een zware aanrijding op de Oudedijk bij Kortgene is zondagavond iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer zat in een personenauto die richting Kamperland reed en rond 20.50 uur door onbekende oorzaak op de verkeerde helft van de weg belandde. De auto reed vervolgens tegen een boom en kwam daarna in botsing met een tegemoetkomend landbouwvoertuig.

De brandweer werd opgeroepen om te helpen maar voor zover bekend zat de automobilist(e) niet bekneld. De auto raakte wel zwaar beschadigd aan de voorzijde en ook het landbouwvoertuig liep schade op. Door de klap raakte één van de voorbanden van de velg.

De gewonde is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto is weggesleept door bergingsbedrijf De Moor. De bestuurder van het landbouwvoertuig heeft er zelf voor gezorgd dat ter plekke een nieuw wiel gemonteerd kon worden. Mede vanwege de bergingswerkzaamheden was de weg enige tijd volledig afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
aem53 (15-8-2016 om 19:17)
Goed dat de tegenligger een trekker was en geen motorrijder. Voor de bestuurder:: een spoedig herstel en hopelijk heb je er iets van geleerd!
ad (15-8-2016 om 10:54)
Oei, alleen die auto al. Sterkte voor ALLE betrokkenen...
Cookie-instellingen beheren