Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 82 km

Auto in sloot Rammekensweg Ritthem

Toegevoegd: 15-08-2016, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - In Ritthem is maandagmiddag een man met zijn auto in een sloot gereden. Mogelijk had hij te veel alcohol gedronken.


Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur toen de automobilist vanuit de richting van Oost-Souburg kwam en richting Fort Rammekens reed. Hij raakte van de weg, reed een hekwerk omver en belandde via het talud in een lager gelegen sloot.

Er kwamen een brandweerploeg en een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke maar de automobilist bleek nauwelijks gewond te zijn geraakt. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getrokken. De automobilist is door de politie meegenomen naar het politiebureau.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (16-8-2016 om 17:23)
da's zonde, zo aan de foto's te zien best nog een mooi exemplaar vd slopel astra uit de jaren 90 en die zijn (mede door gevoeligheid voor roest) best zeldzaam aan het worden en vanwege de dagwaarde van deze auto's zal het wel economisch total-los zijn een troost voor de bestuurder, onderdelen zoals bumpers en schermen enzv kosten weinig maar zo mooi als hij was word het nooit meer zonder langs de spuiter te gaan, en dat loopt aardig in de papieren
Cookie-instellingen beheren