Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Ritthem

Toegevoegd: 30-08-2016, 13.15 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een bedrijfsongeval op het voormalige bedrijfsterrein van Thermphos in Ritthem is dinsdag aan het einde van de ochtend iemand zwaargewond geraakt.


Volgens de politie is het slachtoffer een man die rond 11.20 uur tijdens sloopwerkzaamheden op het terrein aan de Europaweg Zuid brandwonden opliep. Er werden twee ambulances en een rapid responder ingezet. Ook de traumahelikopters uit Amsterdam en Nijmegen werden gealarmeerd maar deze konden beide worden geannuleerd.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De Arbeidsinspectie is een onderzoek gestart.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (31-8-2016 om 08:34)
STERKTE voor het slachtoffer...
oplettende lezer (30-8-2016 om 14:35)
Wel bijzonder dat er nog steeds een bord hangt "Wij werken veilig, of wij werken niet" is ook te zien in dit filmpje. Sterkte voor het slachtoffer, hopelijk is hij snel weer hersteld.
Cookie-instellingen beheren