Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Traumahelikopter voor kindje Zoutelande

Toegevoegd: 01-10-2016, 21.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE- Een kindje is zaterdagavond zwaargewond geraakt in Zoutelande nadat het hete thee over zich heen kreeg.


Het incident vond plaats rond 19.20 uur aan de Bosweg. Naast een ambulance rukte er ook een traumahelikopter uit om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is onder politie begeleiding met spoed naar de Schietbaan in Middelburg gebracht. Hier stond de traumahelikopter klaar om te assisteren.

Na behandeling is het kindje met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de toestand van het patiëntje verder niks bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een moeder (5-10-2016 om 10:05)
Heel veel sterkte toegewenst hoor.Ik hoop dat het allemaal goed mag komen.Heb het ook meegemaakt met dochtertje.
Angelique (2-10-2016 om 19:59)
Heel veel sterkte in deze spannende en emotionele tijd...Ik weet als geen ander hoe u zich voelt ..Bij ons nu 3 jaar geleden...maar dat gegil,vergeet je nooit meer..door merg en been.Een ongeluk,hoe opletten ook ,is in een seconde gebeurt
Herrie (2-10-2016 om 19:00)
Hete thee, verbrandingswonden. Dat is erg, dat vooropgesteld. Wordt het niet tijd dat we een eigen helikopter krijgen? We hebben op dit (schier-) eiland geen SEH meer. Het lijkt verdorie wel of we op Rottumeroog of een booreiland zitten of zo.
K (2-10-2016 om 16:13)
Verschrikkelijke en nog zo onnodig ook. Wil gaat er nu hete thee drinken in een rijdende auto en zeker met een klein kind erbij. Dat is vragen om ongelukken. Ik hoop dat het kindje het overleefd. Ik weet uit ervaring dat als ze het overleefd er levenslang een brandwond aan over zal houden. Een litteken voor het leven. Mijn broer kreeg ook eens heet water over zich en dat gaat nooit meer weg. Veel sterkte voor het kind
Cookie-instellingen beheren