Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 182 km

Drie gewonden bij ernstig ongeluk A58 Souburg

Toegevoegd: 09-10-2016, 20.27 uur - Update: 10-10-2016, 02.25 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een ernstig verkeersongeluk op de A58 zijn vanavond ter hoogte van Oost-Souburg zeker drie personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde op de rijbaan richting Vlissingen, vlakbij de afslag Ritthem. Door nog onbekende oorzaak raakte hier rond 18.05 uur een personenauto van de weg om vervolgens over de kop te slaan en in een droge sloot tot stilstand te komen.

Vanwege de hulpverlening werd de A58 richting Vlissingen afgesloten vanaf Middelburg. Er kwamen twee brandweerwagens, vijf ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke. Een tweede traumahelikopter was gealarmeerd maar deze is niet bij het incident zelf geland. Wel is bij het Shell-tankstation langs de A58 bij Arnemuiden een rendez-vous gehouden met de ambulancedienst.

Zeker drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Twee van hen zijn met spoed per ambulance afgevoerd, een derde is meegenomen in de traumahelikopter. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend. Ook zijn nog geen personalia bekend.

De politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de auto te takelen. Rond 20.00 uur was de weg weer vrij.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
magdalena (3-6-2018 om 03:27)
dank u well politie,ambulance !!!! voor het leven!!Magdalena
Petra (10-10-2016 om 22:11)
Zelf laatst meegerden met iemand, vond dat hij wat ongenuanceerd reed maar linkte dat niet aan drank, eerder aan rijstijl. Aangekomen op de bestemming deelde meneer doodleuk mee al enkele wijntjes te hebben gedronken. Terug dus met een taxi. Vind het dus wat ongenuanceerd om meteen te stellen dat het de schuld dus bij de gewonden ligt. Daarnaast is het gebruik van een gordel geen garantie om niet uit een auto geslingerd te worden, de klap was behoorlijk en op het dorp te horen. Ik kan alleen maar hopen dat de gewonden een spoedig herstel zullen hebben.
medeweggebruiker (10-10-2016 om 13:32)
Dus er is gebleken dat de bestuurder te veel drank op had! Wie stapt er nou bij zo'n iemand in de auto? En hoe kun je uit een auto geslingerd worden als je je gordel om hebt, of was dat ook niet bij nagedacht? Duur ongeval met veel leed, stekte allemaal en laat het een les zijn voor iedereen!
Gitta (10-10-2016 om 11:39)
Die keren dat ik er gereden heb en zelf achter het stuur zat nooit file gehad. Gister was ik dus passagier. @ Irma, ik weet dat de snelheid eerst terug gebracht wordt naar 100 en daarna naar 70. Moet jij eens opletten hoe dikwijls je daar voorbij gescheurd wordt. Ik stond dus gister in de file als passagier en vroeg me af als mensen met hoge snelheid aan komen razen dat je dan wel eens problemen kan hebben. Maar nu blijkt dat de bestuurder heeft gedronken, dus dat is andere koek.
vlis (10-10-2016 om 10:55)
dat de weg soms on overzichtelijk is kan natuurlijk maar met drank op word dat zeker niet beter en als je dan ook nog in stap bij zo iemand mag je van mij de rekening van heel het circus zelf betalen en hoop ik dat het een goeie les is en dat je er goed uitkomt
wim (10-10-2016 om 10:31)
ik hoop dat het met de hondjes ook goed gaat,arme diertjes ja en dan nog drinken ook ,dom heel dom ik hoop dat de diertjes geen letsel hebben
Cookie-instellingen beheren