Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Flinke gaslekkage Welleweg Dreischor

Toegevoegd: 11-10-2016, 15.42 uur - Update: 11-10-2016, 18.01 uur
Door: Roland de Jong

DREISCHOR - Bij de Welleweg in Dreischor is dinsdagmiddag rond 14.00 uur een flinke gaslekkage ontstaan nadat tijdens werkzaamheden een leiding was geraakt.


Volgens de Veiligheidsregio Zeeland gaat het om een hoofdgasleiding en bevindt het lek zich zo'n vijf meter vanaf een woning in het Schouwse dorp. De brandweer is ingezet om middels een waterscherm te verhinderen dat het gas de woning in kan stromen.

Netbeheerder Enduris wilde eerst de leiding afsluiten maar vanwege het continueren van de gastoevoer is besloten om een omleiding aan te brengen. De brandweer zorgde voor een waterscherm. Uit voorzorg zijn de bewoners van de twee woningen tegenover het lek elders ondergebracht.

Om 17.30 uur was de omleiding gereed en het lek gedicht. In enkele huizen zijn metingen gedaan om te kijken of er geen gas aanwezig was.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren