Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 145 km

Bestuurder verlaat auto na ongeval A58

Toegevoegd: 15-10-2016, 13.06 uur - Update: 15-10-2016, 16.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De afslag van de A58 richting Bergen op Zoom bij Kapelle is zaterdagmorgen enige tijd afgesloten geweest na een ongeval. Er raakte niemand gewond.


Rond 10.10 uur zag een bestuurder van een vrachtwagen een zwaar beschadigde auto tussen de bomen in de sloot liggen en belde de hulpdiensten. Naast een ambulance kwam ook de brandweer met diverse voertuigen ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter op pad gestuurd.

De hulpverleners kregen het vermoeden dat er nog iemand in de auto moest zitten, want beide deuren waren geblokkeerd. Nadat een bergingsbedrijf de auto had verplaatst, bleek gelukkig dat niemand meer in de auto aanwezig was. De helikopter is dan ook afgezegd.

De politie startte een onderzoek naar de identiteit van de bestuurder. Deze leidde naar een woning in Kwadendamme, waar de bestuurder bleek te zijn. Politie en ambulancedienst gingen naar deze woning, omdat het vermoeden bestond dat de bestuurder gewond zou zijn. Het ging om een 18-jarige inwoner uit Goes.

De agenten waren zeer verbaasd dat de jongeman ongeschonden was. Hij bekende te hebben gereden. Van hem is een verklaring opgenomen. De agenten maken een proces-verbaal op. De officier van justitie zal later beslissen op welke wijze deze zaak wordt afgedaan. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (17-10-2016 om 18:56)
Alles kan en is mogelijk maar 1 ding zijn we vergeten en minstens net zo gevaarlijk: de smartphone! Ook daar zijn ze meestal niet zo trots op als ze daardoor de weg afvliegen. Op 1 of andere manier mag dit echter niet gezegd worden....
Ronny Schipper (15-10-2016 om 19:28)
als ik de auto bekijk, moet de bestuurder toch minimaal een snee in zijn neus hebben, of gehad hebben!
A58 (15-10-2016 om 17:16)
Je moet wel wat te verbergen hebben als je de plek des onheils zomaar verlaat. Een laffe en hele dure actie! Sowieso alle kosten verhalen op de bestuurder en misschien eens beginnen met een auto met minder vermogen die hij wel onder controle kan houden.
w (15-10-2016 om 16:36)
waarschijnlijk te zachtjes gereden??
kees (15-10-2016 om 16:21)
Hij had natuurlijk moeten wachten tot een andere automobilist zou stoppen en bellen voor hem als hij geen telefoon bij zich had. Echter wanneer is het gebeurd? Vannacht? Als iemand het pas uren later ziet sta je daar maar en een auto aanhouden is levensgevaarlijk. En niet iedereen heeft telefoon bij misschien deze bestuurder ook niet
kees (15-10-2016 om 15:17)
Ondertussen is het alcoholpromilage van de bestuurder weer gezakt tot aanvaardbare proproties....
Cookie-instellingen beheren