Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Traumahelikopter voor gewonde Westkapelle

Toegevoegd: 16-10-2016, 20.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Een vrouw is zondagmiddag in Westkapelle zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.


Het voorval vond rond 17.15 uur plaats op een parkeerterrein aan de Schelpweg ter hoogte van de Baaiweg. De Rotterdamse traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie. De helikopter landde op de duinen.

De gewonde vrouw is met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De arts van het traumateam is meegereden in de ambulance. De helikopter is vervolgens naar Goes gevlogen om de arts weer op te halen.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (17-10-2016 om 08:12)
Ohjee, wat vervelend. Ik zag de ambu langzaam voorbij rijden met politiebegeleiding, dus zal wel ernstig zijn. Is ze daar van de trap gevallen? Dat is daar ook een gevaarlijke trap. Ik wens haar heel veel beterschap
Cookie-instellingen beheren