Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto over de kop N57 Middelburg

Toegevoegd: 20-10-2016, 19.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Ter hoogte van Middelburg is donderdag aan het begin van de avond op de N57 een personenauto van de weg geraakt en over de kop geslagen.


Het ongeluk gebeurde toen een vrouw rond uur vanaf de A58 kwam en de afslag Middelburg-Oost had genomen. Kort na de bocht waarin de snelweg overgaat in de N57 ging het mis. De vrouw belandde door onbekende oorzaak naast de weg en botste tegen een lantaarnpaal.

De Renault Twingo vloog vervolgens over de kop, raakte een boompje en kwam in de berm tot stilstand. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de automobiliste te onderzoeken maar zij bleek niet gewond te zijn geraakt.

De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Rijkswaterstaat zorgde er samen met de politie voor dat het verkeer snelheid minderde en zo veilig langs de ongevalslocatie kon rijden. Rijkswaterstaat heeft opdracht gegeven om de beschadigde lantaarnpaal te verwijderen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (21-10-2016 om 10:11)
@andre, dus er wordt slecht opgelet, en nog slechter auto gereden laatste tijd. Wat ik dagelijks op de weg zie, vertaald zich naar deze berichten op social en in de krant. Je kan er niet omheen, het is zoals het is.
Vlissinger (21-10-2016 om 02:20)
oorzaak onbekend haha, gewoon niet zo hard rijden. 60 per uur is het advies in die bocht, maar na 30 ongevallen in 1 jaar zijn er altijd nog gebakjes die denken dat dat bord er voor de sier staat. hopelijk leren mensen hier van. maar dat zal wel niet.
Jose (20-10-2016 om 22:39)
Misschien ietjsje pietsje te hard de bocht ingegaan? En laten we nu niet gaan zeuren over een nat wegdek, bladeren of wat dan ook. Advies snelheidsbord staat er, blijkt maar weer, niet voor niets. Gelukkig voor de mevrouw goed afgelopen.
Andre (20-10-2016 om 20:32)
Chuckles.... Dus?????
chuckles (20-10-2016 om 19:49)
en weer een eenzijdig ongeluk het is meer regel dan uitzondering laatste tijd geloof ik
Cookie-instellingen beheren