Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Traumaheli voor ernstig bedrijfsongeluk Ritthem

Toegevoegd: 21-10-2016, 14.18 uur - Update: 21-10-2016, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag ingezet nadat bij een bedrijfsongeluk in Ritthem iemand zwaargewond was geraakt.


Rond 13.00 uur was bij Damen Scheepsbouw aan de Ritthemsestraat iemand bekneld komen te zitten. Twee ambulanceteams en twee brandweerwagens werden opgeroepen om hulp te verlenen. De eveneens opgeroepen traumahelikopter kwam niet ter plekke in Ritthem maar vloog door naar Arnemuiden. Daar landde het team bij de Langeweg (eerste 10 foto's).

Het slachtoffer kon snel worden bevrijd en middels dit zogeheten rendez-vous kon de trauma-arts langs de route naar het ziekenhuis aan boord van de ambulance met de patiënt stappen. Het slachtoffer is met spoed naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes gebracht (laatste 5 foto's). De helikopter is hier later ook heen gevlogen. Bij het landen en opstijgen in Goes stond volgens procedure de brandweer stand-by.

De Arbeidsinspectie is een onderzoek gestart naar het bedrijfsongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (22-10-2016 om 21:33)
Alweer??? Gaat lekker daar!
Cookie-instellingen beheren