Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 347 km

Sterke gaslucht in woningen Kapelle

Toegevoegd: 24-10-2016, 07.30 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De brandweer heeft vanochtend in Kapelle metingen uitgevoerd nadat in enkele woningen een sterke gaslucht was geroken.


De melding kwam rond 06.20 uur binnen vanuit een woning aan de Van der Biltlaan. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was buiten geen gaslucht te ruiken en binnen, terwijl de gaskraan was afgesloten, wel.

De brandweer van Kapelle deed metingen maar in het pand werden geen bijzondere waarden gemeten. Voor de zekerheid werd het pand geventileerd. In de naastgelegen woningen werd bij het openzetten van de gaskraan ook een gaslucht geroken en daarom werden ook hier metingen gedaan.

De brandweer heeft geen bijzonderheden kunnen vinden en daarom is een monteur van Delta ter plekke gevraagd om verder onderzoek te doen. De bewoners wachten de komst van de monteur zelf af. De brandweer kon rond 07.15 uur terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren