Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 120 km

Ernstig ongeluk motor en vuilnisauto Breskens

Toegevoegd: 26-10-2016, 14.30 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij een verkeersongeval in Breskens is woensdagmiddag een motorrijder ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 13.35 uur op de Duivelshoekseweg in botsing met een vuilnisauto. Dat gebeurde ter hoogte van de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Waterschap Scheldestromen.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke om assistentie te verlenen. De motorrijder is met de helikopter naar een ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
G.Rap (27-10-2016 om 18:49)
Misschien wilde de chauffeur van de vuilniswagen daar wel afslaan, en ja ja-ja ook vuilniswagens mogen daar op de weg rijden.
Getuige (27-10-2016 om 17:53)
Altijd knap hoe mensen kunnen oordelen. De vrachtwagen reed van Hoofdplaat naar Breskens en de motor zat erachter. De vrachtwagen moest bij de waterzuivering zijn en gaf ruim van te voren richting naar links aan. Tot onze schrik haalde de motor op het moment van afslaan in. Niet de vrachtwagen chauffeur maar de motorrijder maakte een cruciale fout om de vrachtwagen in te halen. De motor heeft vast niet op de knipperlichten gelet. Hopelijk komt het goed met de motorrijder. Zolang er mensen zijn zullen er inschattingsfouten gemaakt worden maar bij dit zware ongeluk was het wel de motorrijder en niet de chauffeur.
mr chocomel (27-10-2016 om 14:48)
Bocht afsnijden? Zo te zien rijdt hij de inrit van de waterzuivering op. Lijkt klassiek gevalletje motorrijder over het hoofd zien met grote gevolgen :-(
julius (27-10-2016 om 13:53)
Wat fijn dat sommige mensen hier gelijk Conclusies trekken... En gelijk weten wat er is gebeurd!? Uit eigen ervaring weet ik dat de chauffeur in meeste gevallen Geen blaam betreft! 90% van de andere weg gebruikers Snappen niet wat een vrachtwagen chauffeur allemaal voor handelingen Moet uitvoeren om goed en veilig door t verkeer te komen! Iedereen zou verplicht tijdens het theorie ook vrachtwagen theorie moeten krijgen en ook bij hetpraktijkexamen een dagje op een vrachtwagen moeten rijden Desalniettemin wens ik de chauffeur (traumatische ervaring) en natuurlijk ook de Motorrijder veel sterkte toe ...
Zacharias (27-10-2016 om 13:17)
@edd @ja-ja ben blij dat jullie conclusies trekken zonder de waarheid te kennen. Het is al erg genoeg voor beide partijen zonder jullie commentaar. Sterkte aan de chauffeur van de vuilniswagen en aan de motorrijder.
Motor liefhebber (27-10-2016 om 12:56)
Kijk eens naar: Locatie op de kaart, en zet het gele manneke op het punt. Dan kan je de situatie beter inschatten alvorens je iemand de schuld geeft.
Cookie-instellingen beheren