Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Wateroverlastmeldingen in regio Goes

Toegevoegd: 06-11-2016, 18.43 uur - Update: 06-11-2016, 19.20 uur
De inzet bij de Zomerweg in Kloetinge.
De inzet bij de Zomerweg in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In de gemeente Goes is de brandweer zondagavond ingezet voor meldingen van wateroverlast.


De brandweer werd rond 16.55 uur opgeroepen nadat bij de Zomerweg in Kloetinge het regenwater niet goed meer wegliep. Enkele putjes zijn doorgestoken zodat het water weer via de riolering kon worden afgevoerd.

De brandweerlieden zijn hierna doorgereden naar de Scheldestraat in Goes. Hier kwam bij zeker drie woningen rioolwater omhoog in het toilet. Tot slot moest ook de hemelwaterafvoer in de Pijntorenstraat in Goes worden doorgestoken.

Rond 17.10 uur is de brandweer van Wolphaartsdijk ook nog opgeroepen voor een melding van weersoverlast. Deze inzet was bij bij een camping aan de Veerweg in het dorp en ook hier liep het regenwater niet goed meer weg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (7-11-2016 om 18:43)
De riolering is niet meer van deze tijd. Gezien de klimaat verandering moet je eigenlijk de doorsnede van de buizen verdubbelen om alle water goed af te kunnen voeren. Helaas word dat niet gedaan. Je hebt in de toekomst buizen van 2 meter doorsnee nodig als buffer om alles af te voeren.
Cookie-instellingen beheren