Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 224 km

Motorrijders crossen illegaal op stranden

Toegevoegd: 06-12-2016, 16.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een reeks meldingen van motorcrossers die de afgelopen weekeinden illegaal op de Walcherse stranden hebben gereden.


Volgens de politie zijn de afgelopen zaterdagen en zondagen verschillende meldingen over de crossers binnengekomen. De politie heeft inmiddels de beschikking gekregen over foto's van de motoren maar deze reden met onherkenbare kentekens.

De politie en de gemeente Veere roepen de motorrijders op om met hun illegale activiteiten te stoppen. De politie benadrukt dat de motorrijders een boete en inbeslagname van hun motoren riskeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (7-12-2016 om 14:52)
Ze moeten daar ook niet rijden.Maar waarom rijden ze daar? Omdat je vroeger plekken genoeg had om te rijden sloestaal, binnenhaven, west kapelle .Alles is ontnomen
ko (7-12-2016 om 13:27)
ik hoop dat ze deze lui eens aanpakken op het veersmeer rijden ze ook door het bos bij de piet ze rijden alles aan gort en jagen de herten weg uit dit gebied waar zit bij deze lui der verstand aanpakken en motor in beslag nemen.
michelle (7-12-2016 om 13:05)
Ik weet wel een oplossing: motoren verkopen. Ga maar een andere hobby verzinnen!
rob (7-12-2016 om 12:34)
Jeemig wat lopen er veel zeikerds rond....laat iedereen zijn plezier hebben. in nederland is er totaal geen ruimte om ook op wat voor manier je motor hobby uit te voeren. Maar als er voetbal gespeeld word met alle herrie en ellende dan is het ineens prachtig en is dat geen probleem. leven en laten leven en van een paar motoren die voorbij komen en die je 3 minuten hoort heb je echt geen last
sluiskillenaar (7-12-2016 om 09:51)
wat een onzin! dat daar de politie kostbare tijd insteekt, te gek voor woorden. wat doen die gasten nu fout? laat ze lekker bezig... wat nu irritant? persoonlijk vind ik loslopende honden op het strand irritant, maar daar klaag ik toch ook niet over? laat die crossers lekker bezig, liever daar dan op de openbare weg.
Jan Willem (7-12-2016 om 09:05)
Ongevallen zullen er niet gebeuren want ze hebben alleen maar kans om blinde dove wandelaars en honden te raken. Ze maken zoveel herrie en zijn zo kleurrijke gekleed. Probleem, zelf zijn ze al doof en doen alleen wat ze zelf leuk vinden zonder rekening te houden met....... Dit lezen ze ook niet want het zout en zand moet van de motor gespoeld, de tank opnieuw gevuld en een nieuwe route gevonden. Hier wacht een schone taak voor motorclubs.
Cookie-instellingen beheren