Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vannacht kans op gladheid, waarschuwing KNMI

Toegevoegd: 23-01-2017, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor de kans op gladde wegen. Tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagochtend 11.00 uur geldt code geel.


In de loop van de avond is er in het hele land kans op gladheid door opvriezing of bevriezing van natte weggedeelten. Dit kan vooral gebeuren als er sprake is van opklaringen na een (winterse)bui.

Alle verkeersdeelnemers kunnen volgens het KNMI hinder ondervinden. De gladheid verdwijnt morgen later in de ochtend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (23-1-2017 om 17:56)
Mooi, ik werk 's nachts dus dan hoop ik maar al die wegmisbruikers thuis blijven zodat ik geen last heb van mensen die 40 km per uur over de snelweg rijden of met mistlampen en grootlicht aan omdat ze bijziend zijn of nachtblind of bang geworden zijn van de KNMI berichten.. Trek niet aan je stuur als je glijd en rem niet uit angst ! Gas los laten en niet schrikken en als het sneeuwt wil het niet zeggen het gelijk glad is mensen. Rijd normaal en ga niet links rijden met 70 km per uur !!!
kees (23-1-2017 om 17:55)
Gelukkig zijn we op tijd gewaarschuwd. Vanmorgen was er echter ook zeer dichte mist. In de woonwijk was er maximaal 5 meter zicht, en op de snelweg 20 meter. Gelukkig bleven de meeste automobilisten stoer 130-140 KM per uur rijden zonder zicht. Als er dan een vrachtauto voor je opdoemt of een mistbank ben je te laat. Maar we willen allemaal snel naar het werk he. Ik blijf dan gewoon op gepaste afstand achter een vrachtauto rijden. Is veel veiliger
Cookie-instellingen beheren