Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant uit Eede opnieuw door het lint

Toegevoegd: 17-04-2017, 14.39 uur
Door: Roland de Jong

EEDE - De politie heeft donderdag een 43-jarige man aangehouden in de Monseigneur de Backerestraat in Eede. Dezelfde man werd vorige maand ook al eens opgepakt.


Volgens de politie moest de man nog een celstraf van tien dagen uitzitten. Reguliere agenten haalden hem daarom donderdag op. Hij ging hierbij, net als tijdens zijn vorige arrestatie, door het lint. De man is vastgezet. Voor welk feit de man nog moest zitten is niet bekend.

De vorige arrestatie vond plaats op vrijdag 24. Toen meldde een buurtbewoner ’s nachts dat de man door het lint ging. De man uitte vervolgens bedreigingen naar de opgeroepen agenten. Ook schold hij hen uit.

Toen de man met gebalde vuisten op de agenten af kwam lopen, werd pepperspray ingezet. Hierop gaf de man één van de agenten een vuistslag in het gezicht. Hij werd vervolgens overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (17-4-2017 om 16:18)
Een 42-jarige. Zal wellicht een slechte jeugd hebben gehad. Dus: wat doen we daar mee? Is niet geschikt voor deze maatschappij. Zijn er wijze rechters ?
Kanis (17-4-2017 om 15:28)
het daadkrachtige optreden van justitie straalt er weer vanaf. maar het is niet hun schuld, dat komt door VVD kabinet rutte die zwaar bezuinigd op onze veiligheid om maar een paar centen te schrapen zodat hij met miljarden kan blijven smijten naar zijn kennissen economie.
Bumper; (17-4-2017 om 15:27)
Het gezeik en gezanik met agressief gedrag moet maar eens over zijn, net zoals vroeger, een flink pak slaag geven, opsluiten, z,g, [ vermist ] tot de blauwe plekken weer weg zijn, dan mag hij een advocaat in de arm nemen . Bumper:
Cookie-instellingen beheren