Weerbericht:
Stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar vermist persoon Vlissingen

Toegevoegd: 08-07-2017, 03.51 uur - Update: 08-07-2017, 13.39 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ingezet na een melding van een vermiste vrouw in Vlissingen.


De vrouw was om 22.00 uur in depressieve toestand van huis vertrokken. Om 23.00 uur kreeg de politie de melding dat de vrouw vermist was. Even later vonden agenten de fiets van de vrouw aan de Koningsweg. De agenten vreesden het ergste en alarmeerden de brandweer en ambulancedienst.

De brandweer rukte meteen uit met twee duikploegen, een hoogwerker en een tankautospuit. Ook stonden twee ambulances gereed voor als de vermiste medische zorg nodig had. De duikers zijn niet meer te water geweest.

Een uur later werd de vrouw in goede gezondheid teruggevonden door politieagenten, op een andere locatie in Vlissingen. De vrouw werd opgevangen en krijgt psychische hulpverlening.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liesbeth van den bergh (8-7-2017 om 18:52)
Kijk, dàt vind ik nou mooi!! Mensen die het leven van één persoon belangrijk genoeg vinden, om ál het mogelijke te doen!!! HARTELIJK BEDANKT daarvoor!!!!! :))))