Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewusteloze man aan boord motorjacht

Toegevoegd: 04-08-2017, 12.18 uur
De man is door de KNRM van boord gehaald.
De man is door de KNRM van boord gehaald.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De KNRM heeft donderdagavond geholpen om in Breskens een onwel geworden man van een motorjacht af te krijgen.


Rond 22.30 uur werden twee ambulanceteams naar de jachthaven aan de Kaai in Breskens gestuurd omdat was gemeld dat de man buiten kennis was geraakt. De ambulancemedewerkers wilden de man zo snel mogelijk naar het ziekenhuis brengen, maar aangezien de man zich aan boord van een boot bevond was hiervoor de hulp nodig van de KNRM. Deze werd rond 22.50 uur opgeroepen.

De reddingboot Zeemanshoop is naast het motorjacht gelegd waarna de patiënt aan boord van de reddingboot kon worden gebracht. Vervolgens is deze naar het ponton van de KNRM gevaren om zo de patiënt veilig over te kunnen dragen aan de ambulancedienst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.M. BERBEN (4-8-2017 om 15:52)
Mij valt op dat het 20 minuten moet duren voordat er om een reddingsboot gevraagd is. Zelf heb ik het idee dat zoiets toch wel sneller had moeten kunnen gebeuren, immers er is geen ander middel om de zieke man in een ambulance te krijgen toch?
Cookie-instellingen beheren