Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 112 km

Auto op z'n kop Kortgene, één gewonde

Toegevoegd: 24-08-2017, 14.35 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Oost-Westweg (N255) bij Kortgene is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Het voertuig waarin het slachtoffer zat verloor rond 13.30 uur de macht over het stuur, mogelijk als gevolg van een klapband. De personenauto raakte een hectometerpaaltje en belandde op zijn kop in een sloot. Er werden twee ambulances en een brandweerwagen opgeroepen om hulp te verlenen.

Eén persoon is per ambulance afgevoerd. Vanwege het ongeluk werd enige tijd één rijstrook volledig afgesloten. De wegbeheerder en de politie leidden het verkeer langs de ongevalslocatie. Omstreeks 14.35 uur kon de Volkswagen Golf worden geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-8-2017 om 21:11)
Veel sterkte voor het slachtoffer. Nu maar duimen met z'n allen en hopen dat het weer goed komt.
AntiGSM (24-8-2017 om 17:30)
Lijkt inderdaad op een klapband als ik de foto's zo bekijk, de rechterachterband lijkt op de "schouder" opengeklapt. Dit komt vooral voor bij lage banden en de runflat versies zijn enorm gevoelig voor te lage bandenspanning waardoor in de overgang van zijwang naar loopvlak heel veel warmte onrtstaat.
Cookie-instellingen beheren