Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 103 km

Brandweer uitgerukt voor ongeval Vrouwenpolder

Toegevoegd: 30-08-2017, 21.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De hulpdiensten zijn vanavond met spoed uitgerukt voor een melding van een ongeval bij Vrouwenpolder.


Het ongeval vond rond 18.20 uur plaats op de Lepelstraat. Een auto was hier van de weg geraakt en tegen de bosschage tot stilstand gekomen. Brandweervoertuigen uit Serooskerke en Middelburg rukten uit om hulp te verlenen omdat de bestuurder mogelijk niet zelf uit de auto kon.

Nadat de hulpdiensten ter plaatse kwamen is de man zelf uitgestapt en richting een ambulance gelopen. Hij is onderzocht op eventueel letsel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto, die nog maar twee maanden oud was, liep door het ongeval nauwelijks schade op en kon gewoon verder rijden. Over de oorzaak van het ongeval is verder niks bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (31-8-2017 om 11:00)
Kijk hier doen ze goed werk de brandweer beter dan elke keer naar gasluchtje gaan....
Cookie-instellingen beheren