Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichaam gevonden in kanaal bij Terneuzen

Toegevoegd: 21-11-2017, 03.53 uur
De zoekactie in het kanaal bij Terneuzen.
De zoekactie in het kanaal bij Terneuzen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft maandagavond, na een zoekactie in het Kanaal Gent Terneuzen, een lichaam gevonden. Het gaat vermoedelijk om de vermiste man.


Maandagmorgen rond 07.30 uur verspreidde de politie een bericht via Burgernet over de vermissing. Later is er een helikopter ingezet om op het kanaal te zoeken. Ook een boot met sonar heeft het water afgezocht. Rond 15.50 uur is besloten ook de brandweer in te zetten voor de zoekactie. Duikteams uit Terneuzen en Middelburg zijn ter plaatse gegaan. Rond 17.00 uur zijn er duikers het water ingegaan.

Later op de avond werd het stoffelijk overschot van de man gevonden. Volgens de politie is het hoogstwaarschijnlijk de vermiste man. De politie gaat er vooralsnog vanuit dat er sprake is geweest van een wanhoopsdaad.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.W alhout (21-11-2017 om 19:03)
veel kracht en sterke voor de nabestaanden wat zal dat zwaar zyn
wim (21-11-2017 om 18:55)
Wat vreselijk voor de nabestaande dat een man die vermist was zelf zijn leven beëindigt wat zal de man daarvoor het moeilijk hebben gehad voor je overgaat je leven te beëindigen veel sterkte voor zijn familie voor dit drama
Cookie-instellingen beheren