Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer voor stormschade in Vlissingen

Toegevoegd: 10-12-2017, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De brandweer is zondagavond rond 16.50 uur uitgerukt voor een gevaarlijke situatie in Vlissingen. Door de harde wind raakte er een valbeveiliging los boven op een appartementencomplex.


Het voorval vond plaats aan de Korenbloemlaan ter hoogte van de Tulpenlaan. In eerste instantie werd er een tankautospuit opgeroepen maar al snel bleek dat de loshangende onderdelen zich op een grote hoogte bevonden. Daarom is er ook een hoogwerker ter plaatse gekomen.

Naast de brandweer is ook de aannemer ter plaatse gevraagd. Deze heeft de situatie bekeken en enkele zaken vastgezet waardoor de inzet van de brandweer verder niet meer nodig was. De directe omgeving rond het pand is afgezet met linten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren