Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Medische noodsituatie Segeersweg Middelburg

Toegevoegd: 10-02-2018, 02.46 uur - Update: 10-02-2018, 03.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Flink wat hulpverleners zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag toegesneld bij een medische noodsituatie in Middelburg.


Twee ambulanceteams en drie politiewagens werden op pad gestuurd nadat rond 01.50 uur was gemeld dat iemand in een woning aan de Segeersweg in de wijk Dauwendaele dringend medische hulp nodig had. Politiemensen waren als eerste ter plekke en namen een AED mee naar binnen.

De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Omdat de verpleegkundigen van beide ziekenwagens meereden, reden de twee ambulances in colonne richting het ziekenhuis. Hierna is ook de politie weer vertrokken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren